Aanmelden open podium sPEAK

Datums in 2017 voor sPEAK open podium: elke tweede vrijdag van de maand. Entree is gratis. Let op: aanmelden voor een podiumplaats kan op de avond zelf, vanaf 20.00 tot 20.15 – zorg dus dat je op tijd bent! Vertel de stadsdichter wat je wil gaan doen, een column, poëzie, spoken word, een songtekst – het mag allemaal, zolang het in 5 minuten podiumtijd past.

Wat is sPEAK?

Komt dat horen en verwen je oren! sPEAK is bedoeld voor schrijvers, dichters, songwriters, spokenwordperformers, luisteraars en lezers. Entree is gratis. Sinds januari 2014 geeft CAPSLOC Cultuurpodium maandelijks een podium aan de woordkunst. Initiator en organisator van sPEAK is stadsdichter Miranda de Haan.

Verwacht in de eerste ronde: performances, boekpresentaties, storytelling, songwriting, poëzie/poetry in het Nederlands en Engels. Op de facebookpagina vind je voor elke aankomende editie het facebookevenement, waar de sPEAKers van het eerste uur worden aangekondigd.

Open mic (tweede ronde): teksten, gedichten, songteksten, spoken word, performances, het kan allemaal – zolang het optreden in maximaal vijf minuten past. Aanmelden voor de open mic kan alleen op de avond zelf, van 19.45 tot 20.00.

sPEAK xL: Met de maandelijkse edities werkt sPEAK toe naar halfjaarlijks literair evenement sPEAK xL, op CAPSLOCs main stage. De zaalcapaciteit voor xL-publiek is 340 personen.

Cultuurpodium CAPSLOC, Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel.

Let op: na 4 woordevolle jaren doet sPEAK er even het zwijgen toe. Er is wel regelmatig andere woordkunst in CAPSLOC (en nog veel meer ander leuks!). Kijk voor datums en tijden in de agenda van Capsloc, hier.