STADSGEDICHTEN

oostendeDe stadsdichter op bezoek:
NB: Ten behoeve van non-profit evenementen (goede doelen) binnen Capelle aan den IJssel treedt de stadsdichter onbezoldigd op. Een dergelijke voordracht varieert in lengte van vijf tot tien minuten. In overleg draagt zij dan een of meerdere (stads)gedichten voor en verzorgt in aanloop naar het evenement voor u een gratis online promotie.

 

De stadsdichter kan daarnaast ook worden benaderd voor coaching, jurering, gelegenheidsgedichten en het verzorgen en presenteren van literaire evenementen – zowel binnen als buiten Capelle aan den IJssel. Aan een deel van deze diensten zijn kosten verbonden. Contact opnemen met de stadsdichter kan via het contactformulier.

Auteursrecht en publicatierecht:
De stadsgedichten zijn te lezen op deze website, de website van gemeente Capelle aan den IJssel en de website van Cultuurbalie Capelle, en van Bibliotheek aan den IJssel. Deze stadsgedichten mogen tevens door media en particulieren vrijelijk gekopieerd, verspreid en doorgegeven via elk medium of bestandsformaat, mits integraal en onder vermelding van: “Miranda de Haan, Stadsdichter van Capelle aan den IJssel”, inclusief vermelding van de datum en de betreffende gelegenheid waarvoor het gedicht door de stadsdichter geschreven werd. Dit geldt ook voor de aankomende stads- en gelegenheidsgedichten in 2017. Bewerkingen in film en beeld mogen ook (leuk!) mits in overleg.

Stadsgedichten in voordracht:
De stadsdichter draagt de stadsgedichten graag zelf voor. Een uitnodiging daartoe verstuurt u via het contactformulier.